Hälsoanalyser med ES-teck – för dig som vill komma igång med din hälsa

Hälsoanalyser

För dig som är privatperson och intresserad av din hälsa genomför vi hälsoanalyser. Vi coachar dig till att komma igång och lägger upp ett individuellt friskvårdsprogram som du kan arbeta efter. En analys för dig som vill komma igång!

Kontakta oss

Information om analysen

Tid: Analysen tar 75-90 minuter
Pris: 1 700 kronor

Först går vi igenom eventuella symtom och dina eventuella frågeställningar. Sedan gör vi en mätning som tar ungefär 5 minuter. Därefter tar vi fram en friskvårdsplan som är baserad  på din individuella fysiologi. Den här planen tar vi fram gemensamt så att du får ge dina synpunkter på vilken insats som är möjlig för just dig.
Friskvårdsplanen är skriflig och innehåller förslag på kost, träning, näring eller andra terapiformer som kan gynna din hälsa och ditt välbefinnande.

Läs gärna mer under privata screeningar i huvudmenyn.