Hem Om oss Kontakta oss
 
 
Slogan  
 
 

Försäljning av EIS och ES-teck

EIS är en analysmetod som analyserar alla organens funktioner och har funnits i Sverige i 6 år och använts av ett antal olika friskvårdare och läkare. Målsättningen har varit att kunna fasställa vävnadens sammansättning.

Se höstens presentationer!

Utvecklarna bakom EIS har nu kommit ut med en helt ny version av EIS som även innehåller en HRV/Oxymeter och som heter ES-teck. För utvecklarna har det varit en målsättning att ta fram en version som man kan standardisera och man har även velat utesluta en hel del statistik och arbeta fram information med matematiska beräkningar istället.

Denna utveckling är nödvändig för möjligheten att få ytterligare godkännanden ifrån de medicinska regelverken som FDA i USA. Metoden är främst utvecklad av Dr Maarek som är en neurolog från Frankrike numera bosatt i USA där han med sitt amerikanska team har tagit fram den helt nya versionen som heter ES-teck som uppfyller de krav som utvecklarna ställde på sin egen produkt.

Redan innan denna standardisering har EIS en klassificering som medicinskt godkänd klass 11. Det innebär att läkare får använda denna metod.

I tidigare version av EIS genomförde man en mätning som tog tre minuter varpå man fick fram biokonduktiviteten i de enskilda organen. Det finns idag mycket forskning som handlar bioimpendans. Därefter jämfördes dessa värden med normvärden. Avvikelser ifrån ett bestämt normvärde genererade information om kroppens fysiologi.

Istället för en mätning genomförs nu tre stycken olika mätningar som tar 4 minuter och därefter görs några få statistiska bedömningar, matematiska beräkningar och krossanalyser för att säkerställa resultaten ytterligare. Den nya versionen är mer nischad mot fitness, träning, livsstil och kroppsbehandlingar än den tidigare. Vill du läsa mer gå gärna in på utvecklarnas hemsida: www.ldteck.com

Vi samarbetar med företaget Människans Resurser AB som håller i all teknisk support kopplat till de båda mätmetoderna. Det är även hos dem alla kurser och presentationer vi håller i genomförs. Läs mer om Människans Resurser och deras verksamhet på: http://www.mr-ab.se/

Beställ en EIS eller ES-teck

Bild från en mätning

Hur resultat vid en hälsoanalys kan se ut

Bilder - HRV & Oxymeter

Bilder - före och efter en behandling

Kommentar- Elena Malmefeldt

Produktkoder

PDF-fil om hur en träningsanalys kan se ut

 

Tillbaka

 

 

 

Hem
Elena Malmefeldts blogg
Elenas artiklar
Om Elena
Föreläsning
Utbildning
Försäljning
Träningsanläggningar
Klinik
Hälsoanalys
Länkar
EIS terapeuter
Boka ett möte eller en behandling med Elena Malmefeldt | E-post: em (at) halsokunskap.se