Hem Om oss Kontakta oss
 
 
Slogan  
 
 

Friskvårdskliniker

Vill du utveckla ett nytt friskvårdskoncept och öka förståelsen för kundens individuella fysiologi? Då kan du genom en hälsoanalys som tar 4 minuter få en helhetsbild av din kund.

Visuella bilder av hela kroppen gör metoden pedagogisk att arbeta med och kunden kan följa med via bilderna på en resa genom sin individuella fysiologi.

För Er som idag arbetar med friskvård och som tycker att det skulle vara intressant att kunna erbjuda helt fantastiska hälsoanalyser till era kunder. Läs vidare då dessa hälsoanalysera skapar genom sina visuella bilder av hela kroppen en stark motivation till förändring hos er kund. Väldigt bra uppföljningsbilder för att se förändringen efter genomförd behandling.

Vi arbetar med försäljning av EIS och ES-teck och skräddarsyr utbildningar i hur just du inom ditt verksamhetsområde på bästa sätt kan komplettera din verksamhet med dessa hälsoanalyser.

Vi erbjuder även fördjupningskurser för att se vårens utbildningar.

Hälsokunskap.se har kunskapen i hur du kan använda dessa olika system som ett verktyg i ert företag.

Du kan antingen köpa - eller leasa utrustningarna genom Hälsokunskap och då ingår en dags utbildning av oss i köpet. Därefter kommer du att blir erbjuden våra utbildningar och finnas med i vårt nätverk.

Utvecklarna av EIS har nu kommit ut med en helt ny version som heter ES-teck. Du kan välja att köpa en EIS eller komplettera den med en HRV/Oxymeter då den kallas ES-teck.

Läs mer här om EIS och ES-teck

PDF-fil om hur en träningsanalys kan se ut

Positiva fördelar för dig och din kund

Läs mer om kommande presentationer

 

Tillbaka

 
Hem
Elena Malmefeldts blogg
Elenas artiklar
Om Elena
Föreläsning
Utbildning
Försäljning
Träningsanläggningar
Klinik
Hälsoanalys
Länkar
EIS terapeuter
Boka ett möte eller en behandling med Elena Malmefeldt | E-post: em (at) halsokunskap.se