Hem Om oss Kontakta oss
 
 
Elena Malmefeldt
Slogan  
 
 

Om Hälsokunskap.se

Hälsokunskap.se är din leverantör av friskvårdslösningar. Vårt motto är att vara en del i att stärka Sverige och Friskvården. 

Vi gör det genom föreläsningar, utbildningar och konceptutveckling för företag som arbetar med hälsa. Elena Malmefeldt och är grundare till Hälsokunskap.se

Genom den långa erfarenhet hon har av att arbeta med hälsa/friskvård och med en bakgrund inom affärsutveckling, inriktar hon sig mer nu på konceptutveckling av olika typer av företag som vill ligga i framkant vad det gäller förebyggande hälsa.

-Jag ser mig själv som en konsult med kunskap om hur man kan "Skapa ett vinnande friskvårdskoncept". Kunderna förklarar vad de befinner sig idag och hur de vill uppfattas i framtiden.

Hon tar fram olika förslag på hur ni kan arbeta för att nå era mål och presenterar eventuella samarbetspartners som skulle vara fördelaktiga för er att arbeta tillsammans med. Hälsokunskap.se arbetar tillsammans med ett stort nätverk av samarbetspartners så som: alternativa terapeuter, politiker, HR-chefer, organisationer, forskare, träningsanläggningar, läkare, produktutvecklare inom näring mm

Jag önskar dig Välkommen att ta del av kunskapen.

Läs mer om företaget och våra partners

Balansera din livsstil

Läs mer om hur vi på Hälsokunskap.se kan hjälpa dig!

 

Tillbaka

Hem
Elena Malmefeldts blogg
Elenas artiklar
Om Elena
Föreläsning
Utbildning
Försäljning
Träningsanläggningar
Klinik
Hälsoanalys
Länkar
EIS terapeuter
Boka ett möte eller en behandling med Elena Malmefeldt | E-post: em (at) halsokunskap.se