Om oss – Hälsokunskap.se

Hälsokunskap.se är din leverantör av friskvårdslösningar. Vårt motto är att vara en del i att stärka Sverige och Friskvården, Läs gärna mer på vår nya hemsida www.wellness-screening.se.

Vi gör det genom föreläsningar, utbildningar och konceptutveckling för företag som arbetar med hälsa. Elena Malmefeldt och är grundare till Hälsokunskap.se

Genom den långa erfarenhet hon har av att arbeta med hälsa/friskvård och med en bakgrund inom affärsutveckling, inriktar hon sig mer nu på konceptutveckling av olika typer av företag som vill ligga i framkant vad det gäller förebyggande hälsa.

-Jag ser mig själv som en konsult med kunskap om hur man kan “Skapa ett vinnande friskvårdskoncept”. Kunderna förklarar var de befinner sig idag och hur de vill uppfattas i framtiden.

Hon tar fram olika förslag på hur ni kan arbeta för att nå era mål och presenterar eventuella samarbetspartners som skulle vara fördelaktiga för er att arbeta tillsammans med. Hälsokunskap.se arbetar tillsammans med ett stort nätverk av samarbetspartners så som: alternativa terapeuter, politiker, HR-chefer, organisationer, forskare, träningsanläggningar, läkare, produktutvecklare inom näring mm

Jag önskar dig Välkommen att ta del av kunskapen

Balansera din livsstil