Unik hälsoanalysmetod baserad på datormjukvaran ES-teck

friskvårdskoncept

Fantastiskt koncept för dig som vill inkludera screening i din friskvårdsverksamhet

Vi säljer och utbildar i ES-teck screening en hälsoanalysmetod som kan hjälpa dig att sätta upp individuella friskvårdsprogram till dina kunder och följa resultatet via en enkla visuella uppföljningsprogram. Metoden används av läkare och terapeuter över hela världen.

Vill du utveckla ett nytt friskvårdskoncept och öka kunskapen om din kunds fysiologi? Då kan du genom en hälsoscreening som tar ungefär 5 minuter få en kartläggning av din kunds fysiologiska styrkor och svagheter.

Visuella bilder av hela kroppen gör metoden pedagogisk att arbeta med och kunden kan följa med via bilderna på en resa genom sin individuella fysiologi.

Dessa hälsoanalyser skapar genom sina visuella bilder av hela kroppen motivation och inspiration till livsstilsförändring. Väldigt bra uppföljningsbilder för att se förändringen efter genomförd friskvård gör screening spännande och intressant.

Vi arbetar med försäljning ES-teck och skräddarsyr utbildningar i hur just du inom ditt verksamhetsområde på bästa sätt kan komplettera din verksamhet med fysiologiska screeningar.

Hälsokunskap är specialiserade på ES teck screening och har kunder över hela världen.

Du kan antingen köpa – eller leasa utrustningarna genom Hälsokunskaps finanspartner och då ingår en dags privatutbildning av oss i köpet. Därefter kommer du att bli erbjuden våra utbildningar och finnas med i vårt nätverk.

LÄs gärna mer på i menyn under friskvårdskoncept och ES teck. Du kan även på hemsidan www.wellness-screening.se ta del av mer information och en video för företag som är intresserade av att investera i en ES teck.

Comments

 1. per lilja says:

  Hej,vill ha prisuppgift,Vh Per

 2. Hej,
  Jag undrar vilka förkunskaper/utbildning man måste ha för att gå utbildningen för es-teck?
  Vad kostar utbildningen?
  Vad kostar det att leasa/köpa?

  Mvh
  Åsa

 3. Sofia holmvin says:

  Hej,
  Jag skulle vara intresserad av att veta mera om vad det kostar att leasa/köpa?
  Mvh, Sofia

Speak Your Mind

*