Trendigt med hälsosam livsstil – men vad är hälsosamt för just dig?

Är du en av alla dem som gärna vill nå topphälsa men inte riktigt vet hur du når dit?

Media översköljer oss med hälsoråd som baseras på grupper av individer. Det innebär inte att de passar alla. Vi är alla olika och har olika förutsättningar.

Gör en kartläggning av din fysiologi

Hur väl fungerar din fysiologi med din livsstil?

Vi lever i en digital tidsålder där det känns som en självklarhet att kunna ”screena” sin hälsa och att den presenteras digitalt och lättöverskådligt. För att möta den allt mer växande efterfrågan finns ett antal screeningverktyg på marknaden t.ex. body age screening och kroppssammansättningsmätningar. Skillnaden mellan konventionella diagnostikmetoder och screening består huvudsakligen i att diagnostik utgår från kriterier som avgör om det finns en sjukdom eller inte.

Screeningen generar 70 olika fysiologiska parametrar och dess funktionella status. Screeningmetoden som vi använder räknas vara en av de mest omfattande och väl verifierade på marknaden.

Om man vill kan man utmana sig själv genom att först göra en screening för att kartlägga sin fysiologi. Följa en friskvårdsplan som inkluderar rådgivning om kost, träning, näring och livsstil för att sedan göra en uppföljning och se fysiologiska förändringar.

Optimera din hälsa – en omfattande kartläggning för att få en totalbild av sin fysiologi inklusive rådgivning: 1 700 kronor

Uppföljning  (utan rådgivning) 30 minuter: 600 kronor

Uppföljning (med rådgivning) 45 minuter:  1 000 kronor

Träningsanalys – kartlägger parametrar som är viktiga för att du ska kunna optimera din träning, det genomförs tre stycken screeningar, före träning, direkt efter och 60 minuter efter träning. 2 495  kronor

Paket som inkluderar båda träningsanalys och optimal hälsa: 4 495 kronor

Kontakt:

Elena Malmefeldt:  em@halsokunskap.se

Tidsbokning vardagar mellan 09.00-10.00. Mobil: 0709-52 66 66